حساسیت به عطر و راه های درمان آن

حساسیت به عطر
۳.۷/۵ - (۴ امتیاز)

حساسیت به عطر چیست؟

روزانه میلیون ها نفر در سراسر دنیا از عطرها و ادکلن ها استفاده می کنند. در این میان برخی در اثر استشمام انواع اسانس ها و پرفیوم ها دچار حساسیت به عطر می شوند. این نشانه ها درجات مختلفی در افراد دارد. و تا زمانی که خفیف تا متوسط باشد، معمولا مشکلی ایجاد نمی کند. اما در صورتی که نشانه های حساسیت شدید، فرد را گرفتار کند، باید هر چه سریع تر به مراکز درمانی مراجعه گردد. تا از بروز خطرات جدی جلوگیری شود.

بنابراین برای هر یک از افراد بسیار مهم است که، علائم حساسیت به عطر و ادکلن را بشناسد. و راه های پیشگیری و یا درمان آن را بداند. در این مقاله می خواهیم شما را با نشانه های مختلف این نوع حساسیت آشنا سازیم. لطفا تا پایان ما را همراهی فرمایید.

نشانه های رایج حساسیت به عطر کدام است؟

حساسیت به عطر که شاید در بسیاری از افراد دیده شود، نشانه های مختلفی دارد. این آلرژی درجات شدت و ضعف مختلفی دارد. بروز ضعیف آن معمولا در مدت زمان کوتاهی و خود به خود برطرف می شود. علائمی که درجه متوسط دارند با خوردن یک قرص و درمان خانگی بهبود پیدا می کند ولی در حالت شدید حتما باید به مراکز درمانی مراجعه شود.

از اینجا به بعد مقاله را با دقت مطالعه فرمایید چون یک کد تخفیف ۱۰ درصدی لا به لای کلمات مخفی شده است.این کد مخصوص محصولات عطر و اسانس میلی یا گرمی است

علائم حساسیت به عطر شبیه این علائم است:

۱- سردرد
۲- سرفه و عطسه
۳- تنگی نفس
۴- خارش و قرمزی پوست
۵- کهیرهای پوستی
۶- حالت تهوع و سرگیجه

البته ممکن است نشانه های حساسیت به عطر هرگز در کسی بروز نکند. و یا اینکه تنها در صورت استفاده از یک محصول خوشبو بروز کند.در اینجا باید خاطر نشان سازیم که این حساسیت به بو ممکن است در صورت استفاده از هر نوع محصول خوشبویی که اسانس آلرژی زا در آن بکار رفته است ایجاد شود. مانند انواع شوینده های خانگی، صابون، شامپو، شمع معطر و همینطور خوشبوکننده های هوا.پس با توجه به استفاده گسترده  انواع اسانس ها در زندگی روزمره بسیار مهم است که از واکنش های بدنی خودمان آگاه باشیم. تا همیشه سلامت بمانیم.

خرید عطر گرمی

چرا با بعضی از عطرها سردرد می گیریم؟

شاید برای شما این پرسش مطرح شده باشد که چرا برخی از افراد بعد از استشمام برخی از پرفیوم ها دچار سردرد می شوند؟معمولا آن دسته از اشخاصی که دچار سردردهای میگرنی هستند، بعد از بوییدن رایحه های تند و قوی دچار حمله های میگرنی می شوند. این سردرد ناشی از عکس العمل بدن این افراد به مواد مصنوعی موجود در ترکیبات ادکلن می باشد و خود نوعی حساسیت به عطر است.

در ساخت عطرها و ادکلن ها علاوه بر اسانس و الکل برخی مواد شیمیایی دیگری نیز به کار برده می-شوند. این مواد یا خود و یا به دلیل ترکیب شدن با مواد دیگر و یا در نتیجه تغییر در نتیجه تماس با پوست، افراد مستعد را با مشکلات جدی روبرو می سازند.

حساسیت ریه به بو

ممکن است فردی در نتیجه استشمام یک رایحه خاص دچار سرفه شود. اگر آلرژی از شدت بالاتری برخوردار باشد، ممکن است فرد به خس خس سینه افتاده و یا اینکه در شدیدترین حالت دچار حملات آسم و تنگی نفس شود. این گروه از افراد در انتخاب ادکلن و یا هر ماده خوشبوی دیگری مانند انواع لوازم آرایش و یا شوینده ها مانند صابون و شامپو، باید جوانب احتیاط را بسیار رعایت کنند.
معمولا آن دسته از اشخاصی که از بیماری آسم رنج می برند و یا حساسیت های شدید فصلی دارند؛ مانند افرادی که آلرژی به گرده ها در فصل بهار و یا آلرژی در پاییز را تجربه می کنند، بیشتر با این مورد روبرو می شوند.بهترین راه برای آنان این است که تا حد امکان از رایحه های تند دوری کنند تا مبادا دچار مشکل شوند.

بهترین راه درمان حساسیت به عطر چیست؟

اولین نکته ای که به ذهن می رسد این است که در انتخاب برند عطر و یا اسانس دلخواهتان دقت نمایید. اگر از مراکز غیر معتبر اسانس خریداری کنید، احتمال اینکه ماده نامرغوبی را تهیه کرده باشید، زیاد است. همه ما می دانیم که هیچ ارزانی بی دلیل نیست. و زمانی که پای سلامتی درمیان باشد، باید با دقت و وسواس بیشتری انتخاب کرد.
هر فردی، بدن خود و واکنش های آن را بهتر از هر کس دیگری می شناسد. بنابراین اگر بلافاصله پس از اسپری کردن hi-atrpich پرفیوم دچار عطسه و یا سرفه شدید، زود نگران نشوید. شاید این عطسه و یا سرفه ارتباطی با اسانس مورد استفاده شما، نداشته باشد.
در صورت بروز هر یک از علائم آلرژی که در بالا به آن اشاره شد، می توانید دقایقی را صبر نمایید. ممکن است این نوع حساسیت به عطر با گذشت زمان کوتاهی خود به خود برطرف شوند بدون آنکه نیازی به اقدام خاصی باشد. اما اگر علائم برطرف نشد و یا اینکه رو به وخامت نهاد، می توانید با مشورت با پزشک از انواع قرص ها و یا شربت های ضد حساسیت مصرف کنید. در اینجا لازم است تاکید کنیم که مصرف هیچ دارویی نباید بدون مشورت با پزشک صورت بگیرد.و تنها در شرایطی که علائم بسیار شدید بود باید به مراکز درمانی مراجعه شود.

اگر از مشکل سردردهای میگرنی رنج می برید بهتر است به سراغ پرفیوم هایی که رایحه تند، گرم و شیرین دارند نروید. در این شرایط ادکلن های کلاسیک برای شما آزار دهنده خواهند بود. پرفیوم هایی که ماندگاری بسیار طولانی دارند هم مناسب شما نیستند. همچنین اسانس های ادویه ای و شرقی و نت های چرمی به احتمال زیاد شما را دچار سردرد خواهند کرد. مناسب ترین رایحه برای شما، روایح خنک و دریایی هستند. همینطور عطر ملایم گلهای اسطوخودوس، یاس، مریم و نرگس برای شما مطلوب می باشند.
هر چه رایحه ای سنگین تر باشد احتمال اینکه شما را دچار سردرد کند و یا هرگونه حساسیت به عطر سراغتان بیاید، بیشتر است. با دانستن این موارد شما نیاز کمتری به تست انواع رایحه ها خواهید داشت و می توانید در زمان کوتاه تری مناسب ترین رایحه را برای خودتان بیابید.

در پایان

اسانس ها به صورت روزانه در تمام ابعاد زندگی ما حضور پررنگ دارند. و از آنجا که در ساخت محصولات مختلف معطر، ترکیبات صنعتی گوناگونی هم استفاده می شود، احتمال ابتلا به انواع آلرژی های پوستی و یا تنفسی بالا می باشد. هر یک از افراد باید با این علایم آشنا باشند تا بتوانند به موقع از بروز حوادث جدی جلوگیری به عمل آورند. اگر از آن دسته از افرادی هستید که بدن حساسی دارید، ممکن است حساسیت به عطر را هم در زمان هایی تجربه کرده باشید. بسیار مهم است که اسانس و محصول خوشبویی را که خریداری می شود، از مراکز معتبر تهیه شده و از انواع محصولات با کیفیت استفاده شود تا خطر بروز آلرژی به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
از طرف دیگر باید دقت کنید که به کدام دسته از رایحه ها حساسیت دارید و با دقت و توجه در زمان خرید، انواع دیگری را که برایتان بی خطر هستند انتخاب کنید.در این مقاله مهمترین مواردی را که در حساسیت به عطر باید مورد توجه قرار گیرند با شما در میان گذاشتیم. امیدواریم از خواندن این مطالب لذت برده باشید. برایتان سلامتی بسیار در کنار رایحه های خوشبو را آرزو داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *